JEANNY JENNISKENS

JEANNY JENNISKENS


Web: www.aurora-photography.nl
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hallo,

Ik ben Jeanny Jenniskens -hobbyfotografe- en heb al vele jaren plezier in het fotograferen.

Vroeger met een compact camera, in 2010 ben ik begonnen met een spiegelreflex camera en nu fotografeer ik met de Canon 7D Mark II en de Canon 80D, waar ik met veel plezier mee werk.

Heb een cursus gevolgd om mijn camera beter te leren kennen, evenals enkele workshops. Ik lees veel boeken en tijdschriften over fotografie en natuurlijk is er ook veel te vinden op internet.

 

Door het fotograferen heb ik geleerd om beter te kijken, wat ik vroeger niet zag, valt nu des te meer op. Het vinden van de juiste compositie is dan belangrijk, maar ook even genieten van het buiten zijn. De natuur geeft je een goed gevoel, zeker na het maken van die enige prachtige foto.

Er zijn vele onderwerpen en momenten om te fotograferen en voot mij betekent dat een herinnering vastleggen en sfeer oproepen. Graag fotografeer ik tijdens vakantie, maar ook de natuur wil ik graag vastleggen.

 

Het maken van een uitvaart reportage is waar ik veel voldoening in vind. Een herinnering voor later dat kan helpen met het verwerkingsproces bij het overlijden van hun dierbare. Het is dan ook zeer dankbaar om voor de familie deze herinnering te maken en om sfeer en emotie op een respectvolle manier vast te leggen.

ONZE LEDEN