FRANS DE GROOT

Web: www.fotoclubvenray.nl

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website

Mijn interesse voor de fotografie is al jarenlang geleden begonnen, en door al die jaren heen is het  alleen maar gegroeid.

En het mooie van  de fotografie is dat je herinneringen en indrukken vast legt, die je op dat moment raakte  en beleefde , en blijft bij het weerzien  altijd bij je.

Doordat het analoge tijdperk werd ingeruild voor het digitale, kwam voor mij het tijdstip om met behulp van de computer die werelden te verwezenlijken wat ik altijd al wilde

om vooral  fantasie en sprookjeswerelden in al zijn facetten te creĆ«ren,  door middel  van foto en tekentechniek .

Een logisch gevolg was dat daardoor ook vele re-enactment groepen, vanaf het vroege begin tot en met de Tweede Wereldoorlog ook in beeld kwamen, en dankzij deze techniek(en)

zover als mogelijk is in de juiste omgeving geplaatst kunnen worden, tevens biedt mijn jarenlange opgebouwde foto- bibliotheek vaak ook uitkomst.

Momenteel ben ik me nog meer aan het bekwamen om tekentechniek en fotografie te combineren, waardoor je de mogelijkheden nog meer vergroot en het einde is nog niet in zicht.

Nieuwsgierig?   bekijk mijn portfolio om een idee te krijgen wat voor soort foto`s ik maak.

ONZE LEDEN